Szállás árak Füveskert Vendégház

Füveskert Vendégház

Címlap » Erdőbénye » Erdőbényei szállások » Füveskert Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
 • Természeti környezetben

Füveskert Vendégház

A Zempléni-hegység déli lábánál, az Ösztövér és a Tolcsvai hegyek közötti medencében kanyargó Mély-patak völgyében található Erdőbénye, a tokaj-hegyaljai borvidék egyik festői szépségű települése. A dimbes-dombos utcák között kanyargó patakok fölött összehajoló öreg fák, a földbe vájt ódon pincesorok látványa nemcsak a borkedvelőket varázsolják el, hanem a kisgyermekes családoknak is kedvelt hétvégi pihenőhelye.

A település határán fekvő bio juhászat, a madárritkaságokat rejtő Aranyosi-völgy, a vadregényes környékbeli várak és a kitűnő borokat kínáló pincék számtalan hétvégi programlehetőséget biztosítanak az idelátogató vendégeknek. Az Erdőbényei Kiserdő lábánál fél hektáros, fenyőfákkal tűzdelt parkban álló, fűthető turistaház egész évben várja a borkedvelőket, a természetjárókat, a kerékpáros túrázókat, a pihenni, kikapcsolódni vágyó családokat, iskolai osztályokat, táborozókat, baráti és munkahelyi társaságokat.

Elhelyezés:

Az elhelyezés két külön bejáratú házrészben lehetséges, melyek egyenként 3-3 szobával és házrészenként külön-külön zuhanyzó-mosdó és WC blokkal rendelkeznek. A szobák férőhely szerinti megoszlása házrészenként: 2-2 db 6 férőhelyes és 1-1 db 8 férőhelyes szoba. A szobák emeletes ágyas berendezésűek. A szálláshelyen 40 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség, pótágyak nélkül.

Ellátás:

A szálláshelyhez - külön épületben - felszerelt konyha-étkező tartozik, amely mind egyéni önellátásra, mind - igény szerint - csoportok étkeztetésére alkalmas.

További szolgáltatások:

Szívesen segítünk akár egyéni, akár csoportként érkező vendégeinknek érdeklődésüknek megfelelő programok megszervezésében. A helyszín rendezvények lebonyolítására is bérelhető egyedi megállapodás alapján.

Programlehetőségek:

Természetjárás, középhegységi túrázás, bor és pálinkakóstoló programok, pince és dűlőlátogatás, hegyi bringa és túrakerékpározás, tavi és folyami horgászat, vadászat, vár és fürdőlátogatás, mesterségbemutatók.

Megközelíthetőség:

Autóval a szálláshely Miskolctól Szerencsen keresztül a 37-es úton, Nyíregyházáról a 38-as úton Tokajon keresztül , Debrecenből a 4-es úton Nyíregyházán keresztül érhető el a legegyszerűbben. Vasúton Szerencs, illetve Sárospatak állomásokról a Borsod Volán helyközi buszjárataival érhető el a település.

kedvezmények
Gyerekek    

3 éves kor alatt térítésmentes
3-14 év között a szállás ára 1 800 Ft / fő / éj

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
 • STÍLUS
  Bortúra, Hegyvidék
 • TELEPÜLÉS
  Erdőbénye
 • SZÁLLÁS TIPUSA
  Vendégház
 • CÍM
  3932 Erdőbénye, Bethlen G. u. 2.
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
 • Erdőbénye

  oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...